10 feb, 2018

Kl 17:30

Gunnar Westrin föreläser i Edsbyn.

Gunnar Westrin från Råneå har gjort sig känd som en av landets mest lästa fiskeboksförfattare och uppskattad föreläsare. Han har rest många varv runt jorden och fiskat i de mest avlägsna drömvatten.
Torsdagen den 15/2 kommer författaren och globetrottern Gunnar Westrin att avhålla en högst personlig föreläsning på Hotell Edsbyn. Han kommer att dra kontentan av ett liv bakom flötet. Han vill gärna dela med sig av sitt äventyrliga liv, bland de tysta fjällen, vid strömmarna och vid lägereldarna.
Föreläsningen heter "Mitt liv som flugfiskare" och kommer inte att lämna någon oberörd. Missa inte chansen att höra en föreläsare som gjort sig känd som en livfull betraktare av svenskt och internationellt sportfiske och intressanta miljöer.

Föreläsning: "Mitt liv som flugfiskare".
Plats: Hotell Edsbyn.
Datum: Torsdagen den 15e februari med start klockan 19.00 till cirka 22.00 (med paus för fika).
Entré: 80:-, inklusive fika.

Hemsidor: www.westrin.se

Arrangör: Ovanåkers kommun, Hotell Edsbyn, Woxnadalens sportfiskeklubb, Ovanåkers Fiskevårdsområdesförening.

Alla som anmäler sig i förväg är med i en utlottning av en flugask med Hans Lidmans favoritflugor och en bok skriven av Gunnar Westrin. Inträdet (80 :-) betalas då via swish till Anders Persson på 0702336217. Märk insättningen med ditt namn. Anmälan är bindande.

Det kommer även gå att betala in sig på plats, men då är man inte med i utlottningen.comments powered by Disqus